I. Evaluatie Bijbelse Ontstaansgeschiedenis – R. Giacobbi


Eindelijk blijkt de door God gekozen tijd te zijn bereikt! Hij heeft zich verwaardigd om de mensheid over duistere punten van het boek Genesis in te lichten, gebruik makend van een eenvoudig priester van een bergparochie, Don Guido Bortoluzzi. (…) Een door God aangestuurde schepping middels een vorm van ‘bemiddeling’ geeft op al deze theorieën antwoord. Bemiddeling geeft aan dat God datgene als een ‘middel’ of instrument gebruikt tijdens de creatie van om het even welke soort, de mens inbegrepen, wat als vrouwtje van de soort onmiddelijk aan de nieuwe soort voorafgaat. In zo’n vrouwtje nu implanteert Hij de daaropvolgende schepping.

Download: klik hier

Of ga naar SCRIBD waar u de tekst gratis kunt downloaden (pdf, doc, txt), kopiëren en/of uitprinten.

View this document on Scribd


TOEGEVOEGD


e-367 (1)


e-347


 

  1. 9 jul 2013 om 08:43

    Bij veel priesters vallen de geschriften van pastoor Guido Bortoluzzi niet in goede aarde, toch geloof ik in de waarheid van deze visioenen. De Kerk heeft er nog geen uitspraak over gedaan. Zolang dat niet gebeurd is mogen we overwegingen maken en Gods Schepping bestuderen.

    Lezersreactie op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/pastoor.geudens >>> betreffende deze materie: “(..) Waarschijnlijk worden wij als “aanhangers van creationisme” versleten. Ik heb net nog eens bij Wikipedia de pro en contra’s gelezen. Maar ik vind dat voor ons Christenen alles veel duidelijker wordt door deze ”Openbaringen aan Guido Bortolluzi”. Niemand heeft tot nog toe een bevredigende uitleg kunnen geven wat de “Erfzonde” eigenlijk is. Bij “De vrouw die Adam verleidde” wordt altijd automatisch aan Eva gedacht, alhoewel het zo niet in de Bijbel staat. En je kan moeilijk het eten van een appel als een zware zonde bestempelen, als het alleen symbolisch bedoeld is, is het toch wel ver gezocht. Maar een verbastering van mens en dier is wel iets heel anders. Het maakt ook veel duidelijk over: “Maria Onbevlekte Ontvangenis, zonder zonde ontvangen. En ook waarvan Jezus ons verlost heeft door Zijn Dood aan het Kruis.”

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s