Home > Uncategorized > Vaartuig Black Night

Vaartuig Black Night


Bovendien, citaat: “Het mysterieuze object kreeg de naam Black knight. Is het mogelijk dat dit vaartuig gelanceerd werd door onze voorvaderen en informatie over hen verzendt, net zoals wij nu ook doen?”

Mijn antwoord is: ja, dat is best wel mogelijk…

Eindelijk blijkt de door God gekozen tijd te zijn bereikt! Hij heeft zich verwaardigd om de mensheid over duistere punten van het boek Genesis in te lichten, gebruik makend van een eenvoudig priester van een bergparochie, Don Guido Bortoluzzi.
Een door God aangestuurde schepping middels een vorm van ‘bemiddeling’ geeft ons afdoende antwoord. Bemiddeling geeft aan dat God datgene als een ‘middel’ of instrument gebruikt tijdens de creatie van om het even welke soort, de mens inbegrepen, wat als vrouwtje van de soort onmiddelijk aan de nieuwe soort voorafgaat. In zo’n vrouwtje nu implanteert Hij de daaropvolgende schepping.
God legt het verschil uit tussen kinderen of „zonen van God‟ en „kinderen van de mens‟. De eersten zijn de legitieme afstammelingen van de door God geschapen mens in zijn perfecte staat, die in de perfect gecreëerde staat zijn gebleven omdat ze „genetisch zuiver‟ waren, terwijl de tweede categorie de illegitieme afstammelingen zijn van de „mens‟ Adam die door de „oerzonde‟ biologisch „verontreinigd‟ waren geraakt.

Lees hier verder: http://www.scribd.com/doc/125676299/Evaluatie-Bijbelse-Ontstaansgeschiedenis-cf-Don-Guido

Bron: http://www.bovendien.com/

Categorieën:Uncategorized
  1. 16 nov 2014 om 17:22

    Beste schrijver,

    Ik respecteer alle geloven en opvattingen maar heb er zelf weinig mee, behalve dan de informatie die uit verschillende boeken te filteren is. Het concept van 1 God zie ik als een dictatuur en daarmee dus God onwaardig. Zoals de vele verschillende boeken zelf ook schrijven is God in alle levende wezens. Jesus zegt als je op zoek bent naar god je niet buiten jezelf moet zoeken maar in jezelf. Daarmee bevestigt Jesus hetgeen geschreven staat in het stuk dat U gebruikt om uw versie toe te lichten. Er is geen 1 God, God is alles en is IN alles. Waarmee elk levend wezen feitelijk God is.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s