Home > Uncategorized > De verboden geschiedenis

De verboden geschiedenis


We hebben allemaal wel iets van geschiedenis op school geleerd, en allemaal hebben we globaal het beeld dat de mens is geëvolueerd uit een soort holbewoner tot wat we nu zijn. Met onze vliegtuigen, atoombommen en computers. De geschiedenis wordt ruwweg opgedeeld in historie uit de tijd dat de mens kon schrijven en er kronieken werden geschreven (die bewaard zijn gebleven), en pre-historie, waar dus geen geschriften maar grottekeningen en gevonden voorwerpen van zijn gevonden. En dat is het wel zo’n beetje.
Wie nog wat van de moderne geschiedenis weet, weet dat Einstein ooit zei dat als er een 3e wereldoorlog zou komen, de 4e met stenen zou worden uitgevochten. en dat de hoofdingenieur van het Manhatten project Robert Oppenheimer de bhagavad gita aanhaalde.
Maar er zijn echter nogal wat dingen gevonden die helemaal niet in dat plaatje passen. En die dingen laten een heel ander verhaal zien. Een verhaal dat om de een of andere reden niet de aandacht krijgt die het verdient.
Zo is er bijvoorbeeld als een soort van astronomische computer gevonden die ook is nagebouwd.

En zijn er grottekeningen gevonden met daarop iets wat gelijk doet denken aan een kindertekening van een vliegtuig. Maar er zijn ook modellen van vliegtuigen gevonden in Zuid Amerika. Wat ook is nagebouwd in zowel propeller als jet-uitvoering, en het was in staat om te vliegen. Er is zelfs een heus vliegveld te bespeuren in de Nasca-vlakte.
Maar dat is niet alles.
Er zijn diverse locaties op Aarde waar radioactief materiaal (fall-out)(great Lakes, India) is gevonden,of tot glas versmolten zand(egypte) en in noord India zijn 2 steden uitgegraven waar Skelletten nog in de straten lagen.
De skeletten zijn radioactief, vergelijkbaar met de skeletten van Hiroshima en Nagasaki.
En wie wel eens kraters vergelijkt valt op dat een inslagkrater er iets anders uitziet dan een bomkrater. Zoals de Lonar crater in India.

Ik denk dat we hier de restanten en sporen zien van een cultuur die zichzelf in een atoomoorlog met een geslaagd MAD(=Mutual Assured Destruction=wederzijdse verzekerde vernietiging) scenario heeft vernietigd.
Een oorlog die naar schatting ongeveer 10.000 jaar geleden heeft plaats gevonden. Het heeft ons dus 10.000 jaar gekost om op ons huidige niveau te komen, en we weten niet eens op welk niveau zij destijds hebben gezeten. Wat ik wel weet is dat kennis uit deze verre tijd binnen geheime genootschappen als roze-kruisers, vrij-metselaars en illuminatie wordt doorgegeven. En een deel van deze oude wetenschappen is wat wij occult noemen. Maar ooit was het een gewone wetenschap…. althans dat denk ik.

Als je dan bedenkt dat de controle over deze wapens ligt bij mensen waar je normaal nog geen 2e handse auto van wilt kopen…
dan word je spontaan Anarchist.

door Observer1964

Bron: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_verboden_geschiedenis

Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s